12 Kasım 2022 Cumartesi

En para com güvenilir mi?

 En para kredi veriyor mu?

Enpara.com İhtiyaç Kredisi'ni en az 1.000 TL, en fazla 100.000 TL olarak, 1 aydan 36 aya kadar vadelerle kullanabilirsiniz. Enpara.com İhtiyaç Kredisi'nde hiçbir masraf, ücret veya komisyon yoktur.


En para com güvenilir mi?

Enpara.com neden güvenli? Enpara.com, QNB Finansbank'ın ayrılmaz bir parçası olduğu için tüm bankaların tabi olduğu kanun, düzenleme ve denetimlere tabidir, bu sebeple Enpara.com'daki mevduatlarınız da devlet güvencesi altındadır. Ek olarak, siber güvenlikle ilgili tüm önlemler de tarafımızdan alınmaktadır.

Enpara öğrenciye kredi veriyor mu?

Enpara.com kredi kartına öğrenci kimlik belgesine sahip tüm öğrenciler de başvuruda bulunabiliyor. Üstelik bu kredi kartıyla Enpara.com'un sunduğu tüm kampanya ve indirimlerden faydalanmak mümkün oluyor.

5 bin TL maaş alan ne kadar kredi çekebilir?

5000 TL maaş alan bir işçi ya da memur, maaşının %70'lik seviyesi kadar aylık kredi taksiti ödeyebilmektedir. Bu da aylık olarak 3.500 TL yapmaktadır. Güncel faiz miktarları ile toplam kredi miktarı 5000 TL kazanan biri amacıyla ortalama olarak banka kredisi 190 bin TL ile 220 bin TL arasında değişmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder